14 Eylül 2008 Pazar

**KAŞARLI BAYAT EKMEK BÖREĞİ (6 LİŞİLİK)

Malzemeler1 Bayat Ekmek2 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşarpeyniri3 Çorba Kaşığı Margarin4 Su Bardağı SuTuzYemeğin Tarifi Bayat ekmeği küçük küpler halinde doğrayıp tuzlu suda haşlayın ve süzün.Fırın kalıbını yağlayıp bir sıra kaşar peyniri rendesi serpin ve üzerini kaplayacak kadar ekmek yerleştirin.Bir kat peynir rendesi bir kat ekmek şeklinde malzemeyi kar kat döşeyin. Son olarak peynir rendesini serpin. Üzerine eritilmiş margarini gezdirin.Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

1 yorum:

hatice dedi ki...

eline saglık çok güzel bir tarif bizimle paylaştıgın için teşekkürler